ΠΡΟΕΚΤΥΠΩΣΗ

Η βάση κάθε σωστής εργασίας. Όλα ξεκινούν από την πρώτη διαφημιστική ιδέα. Πως θα προβάλουμε ένα προβάλουμε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, σε ποιους θα απευθυνθούμε και με ποια μέσα. Ένα διαφημιστικό σλόγκαν, ένα περιεκτικό κείμενο, η οργάνωση μιας καμπάνιας- σε όλα αυτά μπορούμε να σας βοηθήσουμε καθοριστικά, ή να συνεργαστούμε μαζί σας, μορφοποιώντας τις δικές σας ιδέες. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει το τμήμα προεκτύπωσης. Πρωτοπόροι στο Desktop Publishing στην Ελλάδα από τα τέλη του 86, εξοπλισμένοι πάντα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε υπολογιστές APPLE MACINTOSH και επαγγελματικά περιφερειακά και software. Από τις πρώτες επιχειρήσεις που εφάρμοσε το 2004 την πρωτοποριακή τεχνολογία CTP σε συνδυασμό με on-line σύνδεση CIP3 με την εκτυπωτική μηχανή και σύστημα δοκιμίου, για απόλυτη πιστότητα χρωμάτων. Με συνεργάτες-δημιουργούς και όχι απλά χειριστές σχεδιαστικών προγραμμάτων.

Μια κάρτα, ένα επιστολόχαρτο ή ένας φάκελος, είναι το πρόσωπο μια επιχείρησης στην αγορά, και μια ευκαιρία για μια πρώτη κρίση και σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Γιατί σε όλους μας έχει συμβεί να σχηματίσουμε μια λάθος πρώτη εικόνα για κάποιους που θέλουμε να συνεργαστούμε. Πόσες φορές όμως, με τους σημερινούς ρυθμούς, θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να δείξει την πραγματική του εικόνα. Για κάτι ξεχωριστό, που δεν θα είναι αναγκαία κάτι ακριβό ή κραυγαλέα εντυπωσιακό, εμπιστευθείτε την πείρα μας και τις λύσεις που σας προτείνουμε!
02
01
Θηβών 235, 18454 Νίκαια  |  T: 2104912548, 2104900373  |  F: 2104932143  |  E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
dual.design