ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η σύγχρονη τεχνολογία, αλλά πάνω απ’ όλα η δημιουργική φαντασία μπορούν να δώσουν εντυπωσιακές λύσεις στα έντυπά σας.
 Αναγλυφοτυπίες, γκοφρέ, χρυσοτυπίες, ειδικά κοπτικά, βερνίκια και πλαστικοποιήσεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά με τον ανταγωνισμό, να δώσουν ένα ξεχωριστό φινίρισμα στο έντυπό σας. Είναι σε αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις που τα απρόσωπα, "φθηνά" τυπογραφεία μαζικής παραγωγής "σηκώνουν τα χέρια". 
Η πολύχρονη ενασχόληση με όλο το φάσμα των Γραφικών Τεχνών, αλλά και οι απαιτήσεις των πελατών για κάλυψη όλου του φάσματος των αναγκών τους, μας "ανάγκασε" να ασχοληθούμε συστηματικά και με κάποιες εφαρμογές ειδικών απαιτήσεων, όπως Folder, μετοχές, εισιτήρια, ειδικές ετικέτες κλπ.

Επώνυμοι πελάτες μας εμπιστεύονται την παραγωγή των πιο απαιτητικών εντύπων τους. Η συνεργασία με πολλούς από αυτούς μετριέται με αρκετές δεκαετίες. Η προσωπική σχέση εμπιστοσύνης με τον κάθε πελάτη, ανεξάρτητα από νούμερα και τζίρους, ήταν πάντα το δυνατό μας σημείο. Καμιά δεν είναι τόσο δύσκολη ή μεγάλη, που να μας αποθαρρύνει. Καμιά δουλειά δεν είναι τόσο μικρή που να μην μας ενδιαφέρει.
02
01
03
04
06
05
Θηβών 235, 18454 Νίκαια  |  T: 2104912548, 2104900373  |  F: 2104932143  |  E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
dual.design